Aktuella kampanjer

Även om det stundtals känns grått så är faktiskt våren på intågande, och såklart vi måste ha några vårkampanjer då!
Golfbollar

Vid köp av golfbollar av märket Callaway Golf, Top Flite, Ben Hogan och Titleist bjuder vi på det 16:e dussinet!

Kampanjen gäller t o m 30 april 2007. Beställ gärna i god tid.

Pennor

Jupiter-pennorna Regular, Night, Frosty och Silver erbjuder vi till ett riktigt kanonpris om du beställer senast 30 mars.

Intresserad? Kontakta mig för offert, det här priset går inte att slå. Jupiter är en väldesignad kulspetspenna med skönt gummigrepp.

En annan penna vi just nu säljer väldigt mycket av är Plaza Pen. Nästan alla tror att det är en vrid-penna när de först får den i handen och så var tanken. Vridpennor har en tendens att vara snyggare än pennor med tryckknapp så vi gjorde en kombination av "vrid-design" med "tryck-funktion" för att kombinera det bästas av två världar. Metallspetsen i chromad "bullet-design" ger ett säreget intryck och bidrar med tygnt både i vikt och utseende. En klar favorit!

Alla våra erbjudanden hittar du i erbjudandekatalogen.

Vi har också öppnat en ny kategori med diverse sommarprodukter

Jag kan också med glädje meddela att vi nu har en god 100 grams chokladkaka som Ni kan få med Ert egna omslag. Läs mer här...

Varmt välkomna med Era beställningar och förfrågningar!

Bästa hälsningar,
David Eriksson
david@tuppreklam.se


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.