Miljövänliga pennor

Vi vet alla att vår jord behöver vara sparsam med de resurser som den har. Vi vet också att även om sparsamhet är en dygd känns det många gånger som om det bidrag man gör är så litet och betydelselöst, att man kanske väljer ett vackrare och mindre sparsamt alternativ. När det gäller pennor har detta i många fall varit befogat. Återvinningsplasten som miljöalternativ har varit konstruerat då dessa pennor oavsett förr eller senare hamnar på sopberget och därmed inte ingår i kretsloppet.
Det är ett sant nöje för oss att kunna presentera Stilolineas Vegetal Pen.

Uppbyggd av naturliga fibrer, och inte av syntetiska material som framställts av olja, kommer den efter kompostering till 80 % att brytas ner och återingå i kretsloppet. Vad som gör saken än mer intressant är att man av dessa naturliga fibrer har kunnat framställa en produkt som är väl så vacker, om inte vackrare, som de pennor som framställts av oljebaserade material.

Och viktigare ändå är ju just det, att framställningen inte förbrukar olja som är en begränsad resurs och som mänskligheten behöver för så många andra ändamål. Vegetal Pen är istället tillverkad av majs i en process som slutligen även reducerar koldioxiden i atmosfären. Genom tillverkningen av Vegetal Pen vill Stilolinea och vi bidra till att minska miljöförstöringen på jorden.

Vegetal Pen finns i två utföranden, original och clear.

Vi har också skapat en kategori med blandade produkter som passar extra bra nu till sommaren. Bland annat en frisbee som vi trycker med en ny teknik, inmouldtryck. Här har vi möjligheter att skapa en riktigt häftig frisbee till Er, som absolut kommer att sticka ut i mängden!

Ni har väl också sett vårt dubblerade sortiment av godis och annan konfektyr?

Varmt välkommen att kontakta mig vid frågor och beställningar!

Bästa hälsningar,
David, david@tuppreklam.se


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.