Godis och USB-minnen

Vi har idag uppdaterat vårt sortiment med USB-minnen, flera nya modeller har lagts till, medan några andra modeller har försvunnit.


Vi har valt att koncentrera vårt sortiment till två starka leverantörer som har stor kännedom och kunskap om dessa produkter, den ena har till och med eget kontor nere i Kina för att garantera att Ni som kunder får den allra bästa kvalitén till bra priser och bra leveransvillkor.

Den kinesiska staten har tagit bort skattelättnaden för olika typer av exportvaror. Nästan alla produkter som exporteras har påverkats av detta beslut (från den 1 juli 07). Detta gäller i första hand USB-minnena.Vi har också lagt till en nyhet i reklamgodisvärlden!
Yeppos® är en styckförpackad gelegodis som finns i två olika smaker, seasalted och fruitmix.

När du köper Yeppos® får du 25% fler bitar per kilo och nästan dubbelt så stor tryckyta jämfört med karameller. Yeppos® är dessutom gluten- & laktosfri.

Du hittar vårt USB-sortiment här och Yeppos! här

Självklart fortsätter vi med vår populära 5%-rabatt-kampanj under hela hösten, så passa på att fyll på Era förråd till oslagbara priser!

Under augusti månad kommer vi även uppdatera sortimentet med höst- och vinternyheterna.

Varmt välkomna att höra av Er med frågor och beställningar!

David Eriksson
david@tuppreklam.se


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.