Dammsugare och mer nyheter!Uppdateringen av höstens nyheter pågår för fullt. Bland nyheterna finns bland annat den klassiska gobiten "Dammsugaren" med eget tryck på omslagspappret. Vi presenterar också miniräknaren som även tjänstgör som fotoram, en helt ny serie med köksredskap, en mängd nya pennor, sportflaskan Binibottle som har ett "fylla-på-hål" i sidan. Vi kan också (äntligen!) presentera två sockerfria varianter på vår populära tablettask.

Glädjande nog har de stora prisökningarna uteblivit, trots att vi under sommaren blev varnade för stora prisökningar då den kinesiska staten slopade exportrabatten på en mängd produkter.

Vi kommer under slutet av månaden och början på september att fylla på med julklappsförslag. Ett tips dock, var ute i god tid, de mest populära artiklarna kan ta slut, så först till kvarn gäller.

Här kommer några länkar:
Dammsugaren
Minräknaren Chic
Sportflaskan Binibottle
Köksredskapen
Yeppos! - gluten- & laktosfri godis
Tablettasken

Har också öppnat en egen kategori där jag kommer lägga in mina egna favoriter. Den sidan hittar du här

Julklappskatalogen finns här

Varmt välkommen till höst- och vintersäsongen 2007/08.

Hör gärna av Er!

Bästa hälsningar,
David Eriksson
david@tuppreklam.se


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.