Folietryck

Eftersom TUPP reklam är en av Sveriges ledande pennleverantörer ser vi det som vår naturliga uppgift att introducera folietryck som alternativ märkmetod av reklampennor, samtidigt som detta ger oss en möjlighet att utvecka och bredda vår kompetens.


Folietryck innebär att man med hjälp av värme i en cylindermaskin applicerar ett tunt skikt av folie på den avsedda tryckytan.

De färger vi erbjuder är speciellt utvalda med hänsyn till våra pennor och den yta av plast som folien ska fästa på. De valda färgerna är alla av den blanka typen och finns i guld, silver, svart, vitt samt i metallicfärgerna blått, grönt och rött.

Av trycktekniska skäl utför vi endast folietryck i en färg per penna.

Det finns flera fördelar med att använda sig av folietryck som märkmetod. Folie ger alltid bra färgåtervinning eftersom färgtäckningen hålls jämn och utan genomlysning. Dessutom väcker den blanka, gansiga ytan större uppmärksamhet och skapar lätt en lite lyxigare känsla. Folietryck är även den tryckmetod som lämpar sig bäst för transparenta pennor, då det ger en mycket klar kontrast till den genomskinliga ytan. Men att trycka med folie är också bra av andra anledningen. Tekniken kräver varken färgblandning, illaluktande lösningsmedel eller annan hantering av farliga vätskor och är ur det hänseendet bättre för både arbetsmiljön och naturen.

De pennor vi för närvarande erbjuder folietryck på hittar du här.


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.