Pennor med Svenskt-arkivbläck

TUPP reklam är jätteglada att kunna presentera 18 snygga pennmodeller (och alla finns i en mängd olika färger) som innehåller en bläckpatron med Svenskt Arkivbläck.


SP, Statens Provningsanstalt har lett det internationella arbetet med att ta fram en global standard för skrift på papper. Alla typer av skrift omfattas av standarden såsom tryck, kopiering, skrift för hand och maskinellt framställd skrift.

Standarden ISO 11798 har sin grund i de provningsmetoder och den syn på beständighet hos skriften som tillämpats i Sverige under många år. Grunden för standarden är att dokument skall vara läsligt nu och i framtiden. Det skall gå att kopiera, scanna och mikrofilma nya dokument och dokument som utsatts för ljus, vatten, hantering och lagring under lång tid. Dessutom ställs krav på att skriften inte får inverka negativt på papprets hållfasthet.

ISO 11798 anger krav i form av:
- skriftens färgstyrka och utseende
- ljusbeständighet
- beständighet mot vatten
- överföring av skrift
- beständighet mot nötning
- beständighet mot värme
- effekten av skrift på papperets mekaniska styrka.

Våra pennor med Svenskt Arkivbläck uppfyller dessa krav, och har tilldelats certifikatnummer 47 31 01, vilket är trycks tillsammans med Svenskt Arkiv-loggan på varje bläckpatron för att försäkra dig om att det är en äkta godkänd patron i din penna!

Här hittar du vårt sortiment

Som en liten bonus erbjuder vi hela 15% rabatt på dessa pennor inkl märkning!

Varmt välkomna!

Bästa hälsningar,
David Eriksson
david@tuppreklam.se


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.